Konepaja toimii Kurikassa jossa on yrityksen hitsaamo sekä levyntyöstökoneet. Varsinainen koneiden ja laitteiden valmistus keskittyy Kurikan toimipisteeseen. Käytössämme on levyleikkuri, särmäri, Finnpower levytyöstökeskus ja lukuisia muita koneita. Särmäys 3m / 12mm. Levytyökeskus teräs/alum. 8mm, rst 6mm levykoko 1500x3000mm Mankelointi 3m / 12mm Työstettävät materiaalit teräs, rst, haponkestävä, alumiini sekä erikoisteräkset.

Koneistamo toimii Kauhajoella jossa on yrityksen lastuavat metallintyöstökoneet. Koneistamossa valmistamme koneistettavat komponentit mm. telat, akselit, rattaat ja vaihteistot. Käytössämme on CNC-työstökeskus, CNC-sorvi, automaattisahauslinja, kärkisorveja, yleisjyrsinkone, säteisporakone, kiilauran valmistuslaitteet sekä manuaalisaha. Koneistuskapasiteetti halkaisia aina 600mm, korkeus 500mm sorvauspituus 5m saakka. Jyrsintäkapasiteetti korkeus 500mm, leveys 700mm pituus 1,5m, massa 750kg saakka. Työstettävät materiaalit teräs, rst, haponkestävä, alumiini sekä erikoisteräkset.

Service toimii Kauhajoella. Service on erikoistunut huolto- ja asennustoimintaan toimialueenamme Suomi. Käytössämme on asennusautoja jotka sisältävät kattavan väline- ja työkaluvalikoiman. Henkilökunnallamme on monivuotinen kokemus lämpölaitosten huolloista ja asennuksista, kokoluokka alkaen omakotitalo stokereista aina kunnallisiin pieniin lämpölaitoksiin. Myös kuljetin- ja laiteasennukset kuuluvat asennus- ja huoltotoimintaan lisäksi teollisuuden laitteiden ja koneiden sopimus- / vuosihuollot.

Käytössämme on Vertex suunnitteluohjelma sekä insinööritason suunnittelijoita. Pystymme suunnittelemaan ja valmistamaan asiakkaan tarvetta vastaavia koneita ja laitteita.

Olemme täyden palvelun yritys, meiltä saat valmiin kokonaispaketin suunnittelusta valmistukseen sekä huoltoon kaikki samasta paikasta.